Håndlavede
kvalitetsborde

Studierabat 10% med koden "studerende" på sildebensborde

Om Gensø Design

“Startede som en tjeneste for min søster”

For 4 år siden manglede min søster et spisebord, efter hun var kommet hjem fra et udvekslingsophold, der havde været hård imod hendes opsparing. Jeg tilbød at lave et bord til hende, da hun oveni havde en begrænset indkomst som studerende. Det blev startskuddet på mit iværksættereventyr, som jeg siden 2016 har bygget op ved siden af studiet. Efterspørgslen på mine borde og kundetilfredsheden har været overvældende. Dette har givet mig modet til at fratræde mit ”sikre” fuldtidsjob i DLR kredit, og tage springet ud i at blive 100% selvstændig. Det har dog ikke været uden overvejelser, da covid-19 gør det til en svær tid for selvstændige, men jeg har valgt at følge min drøm og passion på trods af risiciene. Det bliver en vanvittig hård og udfordrende rejse, som jeg glæder mig helt vildt til! Gensø Design’s koncept bygger på kvalitet til en overkommelig pris. Vi fremstiller kvalitets træborde af forskellige træsorter, og i forskellige designs. Kontakt os i dag, og fortæl hvilket type træbord du mangler, så laver vi det til dig!

Christopher Gensø

Stifter af Gensø Design

Send din ansøgning til os

Mød din møbelsnedker

Indehaver af Gensø Design

Hvorfor handle hos os?

Personlig Levering til døren

Det er meget vigtigt for os her hos Gensø Design, at dit bord bliver behandlet med høj kvalitet hele vejen fra produktion til levering. Netop derfor leverer vi dit bord til dig personligt, og hjælper dig med at få det på plads, så vi er sikre på, at alt er som det skal være.

Tilfredshedsgaranti

Hvis du køber et bord fra vores sortiment, og det ikke er helt som du ønsker, eller det ikke er den rigtige størrelse, skal du bare kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med, at finde en løsning, så du kan få det helt rigtige bord.

Håndlavet

Her hos Gensø Design går vi meget op i kvalitet, og vi sørger for, at hver eneste bord bliver i den højest mulige kvalitet. For at sikre dette, mener vi at det er vigtigt at have hånd med i hele konstruktionen og derfor er alle vores borde håndlavede.