Håndlavede
kvalitetsborde

Studierabat 10% med koden "studerende" på sildebensborde

Tid til fornyelse i din forretning med møbler fra Gensø Design?

Erhvervsprojekter B2B

Vi har haft gode succes historier, med virksomheder som har haft brug for nye borde i forbindelse med nye lokaler, eller bare en generel fornyelse af deres forretninger.   Nedenunder kan i læse nogen af de sucesshistorier vi har haft med andre virksomheder: 

Innoliving

Virksomheden SoundLiving er et Dansk elektronik firma i Køge, som vi har haft fornøjelsen af samarbejde med. Vi har designet og fremstillet to sildebensborde, der skal bruges til hhv møde og kantinebord


"I forbindelse med flytning i nye kontorer har gensø design stået for levering af sildebens borde med mål efter vores ønsker. Vi er ovenud tilfredse med bordene som bruges flittigt hver dag i vores kontor og mødelokale"

-Jonas / innoliving

NFC Sportsklinik

Fysioterapi, osteopati & massage i Nykøbing af behandlere tilknyttet 1. divisionsholdet, Nykøbing FC har fået leveret 2 skriveborde i sildeben til deres klinik.

"Hos Gensø Design får du en kombination af den bedste kvalitet og god kundeservice. Det er uden tvivl en professionel virksomhed med skarpe priser i et marked med stor konkurrence - men hvor Gensø Design skiller sig ud ved før-nævnte. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger dem"

-Mikkel Stage, Partner & Ledende Fysioterapeut i NFC Sportsklinik.

Design dit eget bord

Vi laver selv alle vores produkter fra bunden og varetager derfor hele processen fra start til slut i vores eget snedkeri. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde dig en skræddersyet løsning, hvor du selv designet dit eget bord - lige fra valg af træsort til valg af efterbehandling.

Kontakt os

Står din virksomhed også og mangler et eller flere nye borde eller lign, så er i mere end velkommen til at skrive eller ringe til os.

Uforpligtende tilbud på din opgave

Få inspiration herunder